Káva Praha facebook

Káva Praha

Aktuální zprávy

AKCE VERGNANO - KE 3 KG OBJEDNANÉ KÁVY VERGNANO HRNEK ZDARMA.

 

RYCHLÁ TELEFONICKÁ OBJEDNÁVKA

 

603 460 828  

 

 

 

 

MESSENGER

EXPRESNÍ DODÁNÍ PO PRAZE DO 90 MINUT

 

 

 

 

STAŇTE SE NAŠIMI FANOUŠKY NA FACEBOOKU A ZÍSKEJTE SLEVU NA NÁKUP KÁVY VE VÝŠI 5%

 

 

 

DOPRAVNÉ

DPD 79 Kč

(S dobírkou 99 Kč)

 

 

 

 

DOPRAVA NAD 2000,- ZDARMA

 

 

 

 

MOŽNOST VYZVEDNUTÍ ZBOŽÍ PROSTŘEDNICTVÍM HEURÉKA POINT, ZÁSILKOVNA  

 

Lavazza Crema Dolce 1kg


 

Káva Lavazza Caffé Crema Dolce je směs kvalitních zrn s jemnou a vyváženou chutí. Kávu Lavazza Caffé Crema je možné připravit v jakémkoliv přístroji na přípravu kávy.  

Více detailů

Akce!
429,00 Kč s DPH

004-027435

Dostupnost: skladem


Středně pražená krémová směs vybrané Arabiky a Robusty. Caffé Crema Dolce je velmi oblíbená zrnková káva ve vyváženém poměru pro milovníky kvalitní kávy LAVAZZA. Zažijte pravou chuť poctivého espressa s bohatou pěnou jako v italské kavárně.

 

  • zrnková káva
  • středně pražená káva
  • dle originální italské receptury
  • balení 1000g
  • složení: 80% ARABICA + 20% ROBUSTA
  • je ideální na přípravu pravého italského espressa, krémového cappuccina i latte macchiata.     

 

Společnost Luigi LAVAZZA S.p.A. patří se značkou LAVAZZA k nejvýznamnějším producentům kávy na světě. Více než 110 let nabízí Lavazza svým zákazníkům požitek z té nejlepší kávy. Víte, že káva značky Lavazza je jedničkou na italském trhu? Zaujímá téměř 50% podíl!  

Lavazza je známým symbolem italského espessa. Už více než sto let je cílem této společnosti rozšiřovat aroma a kvalitu italské kávy po celém světě. Procedura výroby je kontrolována již od výběru nejlepších zrnek až po kvalitní balení. Nezaměnitelná chuť a vůně je zaručena.  

 

Pravé Espresso je jenom jedno:

Espresso musí mít krásnou krémovou pěnu na povrchu a to několik milimetrů vysokou. Barva by měla být oříškovo čokoládová, s červenými až tygrovanými odlesky. Právě podle barvy pěny poznáme, jak byla káva upražena a co vše probíhalo při extrakci. Pěna by měla být hladká, bez velkých bublinek, po rozhrnutí lžičkou by se měla vracet nazpět. Dalším důležtým aspektem je aroma. Když si k espressu přičichneme, nejprve hodnotíme intenzitu aroma, intenzitu pražení a poté další jiné vůně. Správné espresso by mělo mít vůni po čokoládě, ovoci, květinách - podle odrůdy...

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživaté.